Učešće na Konferenciji Prodexpo Srbija 2024

Konferencija Prodexpo Srbija – Razvijamo budućnost - Konferenciju o razvoju nekretnina i infrastrukture održana je 25. aprila 2024. godine u hotelu Metropol Palace u Beogradu. Konferenciju je svečano otvorio ministar unutrašnje i spoljne trgovine gospodin Tomislav Momirović.


Pokrovitelji konferencije su Društvo procenitelja Srbije, Savet stranih investitora, Nacionalno udruženje procenitelja Srbije, Savet zelene gradnje Srbije, Udruženje samostalnih sudskih veštaka i procenitelja i Klaster nekretnine.


Konferencija predstavlja izvanrednu platformu koja pruža mogućnost celodnevnog druženja, razmene iskustava uz praćenje inspirativnog programa koji uključuje, ne samo teme infrastrukture i nekretnina, već i ekonomije, trgovine i investicija u Republici Srbiji i regionu.


Predsednik komore dr Dragan Kostić se obratio u okviru panela Tržište nekretnina kroz prizmu predstavnika Privrednih komora i tom prilikom govorio o oblasti industrijskih nekretnina naročito u slobodnim zonama, indistijskim parkovima i logističkim centrima, kakav je trend razvoja tržišta industrijskih nekretnina u svetu a kakav u Srbiji, koju ulogu imaju infrastrukturno opremljene industrijske nekretnine i kakve su slobodne zone, industrijski parkovi i logistički centri u privlaćenju direktnih investicija i međunarodnom lancu snabdevanja.


Konferenciji su između ostalih prisustvovali i predsednik Grčko-srpske privedne komore Kostas Georgakos, Branislav Prelević viceguverner Regiona Centralna Makedonija, Goran Račić predsednik Privredne komore Banja Luka i Boško Vučurević predsednik Privredne komore Vojvodina.


osnovana je u skladu sa Zakonom o privrednim komorama, kao interesna, poslovno-stručna i neprofitna organizacija privrednih subjekata ...
2017 © PRIVREDNA KOMORA PIROT    All rights reserved.


Dizajn Sektor marketinga Slobodne zone PIROT