Prijem nagrađenih na Novosadskom poljoprivrednom sajmu

Svečani prijem za proizvođače iz Pirota, nagrađenih na 88. Novosadskom poljoprivrednom sajmu održan je u petak, 9. jula 2021. u Ugovornoj okružnoj privrednoj komori Pirot, u organizaciji Komore i Opšteg udruženja preduzetnika Pirot.


Na ovogodišnjem sajmu proizvođači iz Pirota osvojili su ukupno 17 nagrada od kojih su 9 medalja u kategoriji ocene kvaliteta proizvoda od mesa, 6 medalja u kategoriji ocene kvaliteta proizvoda od mleka i 2 medalje u kategoriji ocene kvaliteta vina, koji su tom prilikom istakli da je Pirot već godinama među liderima na gastronomskim manifestacijama, čemu u prilog govore mnogobrojne nagrade i priznanja sa raznih takmičenja i da veruju da će u narednim godinama biti sve više dobitnika iz našeg okruga što će u mnogo čemu doprineti razvoju ugostiteljstva i turizma našeg kraja.


Opšte udruženje preduzetnika Pirot je ovom prilikom nagrađeno Velikim peharom za afirmaciju kvaliteta tradicionalne hrane pirotskog kraja dok je Veroljubu Mihajloviću, generalnom sekretaru Opšteg udruženja preduzetnika dodeljena diploma sa posebnim priznanjem za dugogodišnju uspešnu saradnju sa odeljenjem za ocenu kvaliteta Novosadskog sajma. Ovo udruženje u proteklih deset godina organizuje učešće pirotskih preduzetnika i proizvođača na raznim sajamskim manifestacijama sa kojih su doneli ukupno 113 medalja za kvalitet tradicionalnih proizvoda pirotskog kraja.


osnovana je u skladu sa Zakonom o privrednim komorama, kao interesna, poslovno-stručna i neprofitna organizacija privrednih subjekata ...
2017 © PRIVREDNA KOMORA PIROT    All rights reserved.


Dizajn Sektor marketinga Slobodne zone PIROT