Održan poslovni skup o održivom razvoju

Ugovorna okružna privredna komora Pirot je u saradnji sa Forumom za odgovorno poslovanje i Smart kolektivm u petak 18. juna 2021. godine u etno kompleksu Nišavska dolina organizovala poslovni skup o ulozi poslovnog sektora u dostizanju održivog razvoja.


Skup je organizovan u okviru platforme „Održivi razvoj za sve“ koji podržavaju Vlade Švajcarske i Nemačke, a sprovodi Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH u okviru projekta Reforma javnih finansija – agenda 2030.


Na skupu su razmenjena isustva o prilikama koje donosi talast održivosti iniciran Agendom 2030 za unapređenje poslovanja i predstavljene prakse i iskustva preduzeća koja su lidri u ovoj oblasti kao što su prakse u radnom okruženju, ekološke prakse, usaglašavanje sa zahtevima tržišta i angažovanje u lokalnoj zajednici.


Prisutnima se na početku skupa obratio dr Dragan Kostić, predsednik Ugovorne okružne privredne komore Pirot, a na temu održivog poslovanja govorio je Neven Marinović, direktor Foruma za odgovorno poslovanje, kao i predstavnici Foruma za odgovorno poslovanje.


osnovana je u skladu sa Zakonom o privrednim komorama, kao interesna, poslovno-stručna i neprofitna organizacija privrednih subjekata ...
2017 © PRIVREDNA KOMORA PIROT    All rights reserved.


Dizajn Sektor marketinga Slobodne zone PIROT