Evropski pokret u Srbiji i UPS potpisali memorandum o saradnji

Evropski pokret u Srbiji (EPUS) i Unija poslodavaca Srbije (UPS), potpisali su 11. maja 2021. godine Memorandum o saradnji kojim su najavljene zajedničke aktivnosti na poboljšanju ekonomskog ambijenta u našoj zemlji, ali i na ubrzanju evropskih procesa.


Memorandum su potpisali Jelica Minić, predsednica Evropskog pokreta u Srbiji i Miloš Nenezić, predsednik Unije poslodavaca Srbije i predsedavajući Socijalno ekonomskog saveta Republike Srbije (SES).


Memorandum je potpisan sa ciljem zajedničkog rada na razvoju tržišne privrede, podsticanju znanja i inovacija, unapređenju investicione klime, kroz usaglašavanje sa pravnim tekovinama EU i ubrzanje procesa evropskih integracija Srbije. Memorandum predviđa i pružanje podrške privredi u ispunjavanju obaveza koje proizilaze iz procesa pristupanja EU i harmonizacije domaćeg zakonodavstva sa zakonodavstvom Evropske Unije.


Svečanom potpisivanju memoranduma prisustvovao je dr Dragan Kostić, predsednik Ugovorne okružne privredne komore Pirot i lice ovlašćeno za zastupanje i predstavljanje UPS – poslodavaca Pirota.


osnovana je u skladu sa Zakonom o privrednim komorama, kao interesna, poslovno-stručna i neprofitna organizacija privrednih subjekata ...
2017 © PRIVREDNA KOMORA PIROT    All rights reserved.


Dizajn Sektor marketinga Slobodne zone PIROT